Download Lagu Hip Hop - Ojo Ngece Karo Wong Ora Duwe

Promo Voucher Game
Apa kabar sobat semua dimanapun anda berada. Pada kesempatan kali ini saya akan kembali menshare atau membagikan sebuah musik atau lagu Hip Hop yang berjudul Ojo Ngece Karo Wong Ora Duwe. Nah, buat sobat yang mencari lagu ini dalam versi Hip Hopnya, pas banget nih ada disini.


Download Lagu Hip Hop - Ojo Ngece Karo Wong Ora Duwe

Baiklah, biar nggak berlama-lama lagi, sobat bisa langsung mengunduhnya melalui link dibawah ini.

Download via Box
Link 1 Download
Link 2 Download

Lirik lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Duwe
Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo Brono yen mati ora digowo
Bebasan urip mung mampir ngombe
Ngono kui jare bini sepuh kae 2X

yen Numpak sepur asepe metu nduwur
Tiwas ajur mumur yen awak ora diatur
Nek numpak motor asep'e metu ngisor
Urip neng alam ndonyo kudu sugih andhap asor

Nek numpak becak asepe metu telak
Ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
Nek numpak andong asep e metu mbokong
Ojo plenggang-plenggong mengko mundak koyo grandong

Dadi wong ojo rumongso biso
Nanging uwong sing biso rumongso
Wong sik becik simpeno kebecikane
ngono kui jarene simbahku dewe

Rujak nanas pantes'e wadahi gelas
Tiwas adem panas sik digagas ora waras
Nek rujak dondong pantes diwadahi lodong
Ojo plenggang plenggong mengko mundak koyo grandong

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duit ngurusi barang gejepit 2x

Dadio wong sing becik
Ojo do sirik
Opo opo marai mangkel
Mengko malah koe dadi nggrundel
Tiwas ngalah malah podo ngeyel

Mulane kowe manuto wong tuo
Ojo pisan pisan koe neko-neko
Jaman saiki sithik-sithik metu ragat
Urip'e ora tentrem malah kowe dadi jepat

Mulakno mulakno, rasah do ngeyel
Wong tuwo le ngandani angel
Bola bali bola bali kowe nglarani ati
Wong tuwomu kegowo ati

Ngalor ngidul ngulon ngetan
Aku wis kenthir Ora iso mikir
Kiwo kiwo Kluer kluer

Download via Zippyshare
Link 1 Download
Link 2 Download

Sekian untuk postingan kali ini, semoga bisa bermanfaat. Sampai jumpa di postingan berikutnya.
Tag : Hiphop Music
0 Komentar untuk "Download Lagu Hip Hop - Ojo Ngece Karo Wong Ora Duwe"

Back To Top